Νέος εμπρησμός σε μπάλες σανού – Καταστράφηκε περιουσία 46χρονου

Νέος εμπρησμός σε μπάλες σανού – Καταστράφηκε περιουσία 46χρονου

Οι εμπρησμοί  μπάλων σανού συνεχίζονται στην Πάφο. Άλλες 80 μεγάλες μπάλες σανού που ανήκουν σε 46χρονο από το χωριό Σίμου καταστράφηκαν από φωτιά που κατά πάσα πιθανότητα τέθηκε κακόβουλα, λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ.


Οι μπάλες σανού αξίας 1600 ευρώ ευρίσκονταν σε χωράφι στην περιοχή Προδρόμι του δήμου Πόλεως Χρυσοχούς. Οι γεωργοί την περίοδο αυτή της συγκεντρώνουν σε μεγάλες στοίβες σε χωράφια με εύκολη πρόσβαση προκειμένου να φορτωθούν σε φορτηγά που θα τις μεταφέρουν σε κτηνοτροφικές μονάδες.

Από τον περασμένο Ιούνιο που ξεκίνησε η περίοδος του θέρους, έχουν καταστραφεί εκατοντάδες μπάλες σανού από κακόβουλες πυρκαγιές, κυρίως στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς.   
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE