Ένοχος ο Ζερόμ Μπόατενγκ για ενδοοικογενειακή βία

Ένοχος ο Ζερόμ Μπόατενγκ για ενδοοικογενειακή βία

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία στην πρώην σύντροφό του, Σερίν και τιμωρήθηκε με ενάμιση χρόνο φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 1,8 εκατομμύριο ευρώ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου και νυν της Λιόν, κατηγορήθηκε ότι χτύπησε με μπουνιές την Σερίν και της πέταξε ακόμη και ένα ψυγειάκι, τραυματίζοντάς την κατά τη διάρκεια διακοπών τους στις Νήσους Τουρκ και Κάικος της Καραϊβικής. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και τόνισε ότι δέχθηκε ο ίδιος επίθεση από την κοπέλα, γεγονός που φαίνεται ότι δεν έπεισε το δικαστήριο.

Ως εκ τούτου, ο Μπόατενγκ τιμωρήθηκε ως ένοχος και θα κληθεί να πληρώσει το ποσό του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ, όντας παράλληλα και σε αναστολή για τους επόμενους 18 μήνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE