Τι να πούμε κι εμείς; Επώνυμη καλλονή πρώην μοντέλο είπε στον Σεφερλή πως θέλει να κάνει… (VIDEO)

Τι να πούμε κι εμείς; Επώνυμη καλλονή πρώην μοντέλο είπε στον Σεφερλή πως θέλει να κάνει… (VIDEO)

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη του Μάρκου Σεφερλή στο «Mega με Μία» και έδωσε μία συνέντευξη για την καριέρα της και την οικογένειά της.

Μίλησε για την καριέρα της στο modeling, την σχέση με τον σύζυγό της, Pedja Sojakovic και την οικογένειά τους, αλλά και την τηλεοπτική της πορεία, που ξεκίνησε φέτος στο «Όλα παίζουν».

Όταν η συζήτηση λοιπόν πέρασε στο θέμα της τηλεοπτικής της καριέρας, η Αλέκα Καμηλά είπε:

«H τηλεόραση μου αρέσει πάρα πολύ. Και ψώνιο έχω μέσα μου και ματαιοδοξία. Είμαι άνθρωπος και μου αρέσει να φτιάχνομαι, να ντύνομαι και να βγαίνω στα κανάλια. Με νοιάζει και θέλω να δουλέψω και του χρόνου. Δεν ξέρω όμως τι μου ταιριάζει. Τώρα ανακαλύπτω κι εγώ τηλεοπτικά τον εαυτό μου. Ειλικρινά θα μπορούσα να κάνω και τηλεμάρκετινγκ! Μου αρέσει».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε και τι την έβαλε να κάνει ο Μάρκος Σεφερλής:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE