Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού - ΒΙΝΤΕΟ

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος  Λευκωσίας - Λεμεσού - ΒΙΝΤΕΟ

Δόθηκε στην κυκλοφορία, αυτή την ώρα, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού, που είχε κλείσει μετά από τροχαίο.

Δείτε εδώ σχετικό βίντεο:

Υπενθυμίζουμε ότι ανατράπηκε φορτηγό μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού .

Πρόκειται για φορτηγό που μετέφερε άμμο και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και στη συνέχεια ανατράπηκε, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, στην περιοχή της Μονής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κλειστές είναι και οι δυο λωρίδες .

Ο δρόμος είναι κλειστός από την έξοδο της Μονής προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από την έξοδο Μονής προς τον παραλιακό δρόμο.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE