ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ανατράπηκε μεγάλο φορτηγό κοντά στη Μονή - Φωτογραφία

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ανατράπηκε μεγάλο φορτηγό κοντά στη Μονή - Φωτογραφία

Πριν απο λίγο ανατράπηκε φορτηγό μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού .

Πρόκειται για φορτηγό που μετέφερε άμμο και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και στη συνέχεια ανατράπηκε, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, στην περιοχή της Μονής.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κλειστές είναι και οι δυο λωρίδες .

Ο δρόμος είναι κλειστός από την έξοδο της Μονής προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από την έξοδο Μονής προς τον παραλιακό δρόμο.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Περισσότερα σε λίγο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Με τη νέα του σύνθεση συνέρχεται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο - Στο τραπέζι οι κρίσιμες εξελίξεις και οι διεργασίες για το Κυπριακό

Υπό τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, συνέρχεται στις 10.00 το Εθνικό Συμβούλιο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία καταγράφεται αυξημένη κινητικότητα στο Κυπριακό και εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των επόμενων πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE