Μετάνιωσε για την δολοφονία του σκύλου ο 18χρονος στη Λεμεσό – Όσα δήλωσε στους ανακριτές

Μετάνιωσε για την δολοφονία του σκύλου ο 18χρονος στη Λεμεσό – Όσα δήλωσε στους ανακριτές

Μετάνιωσε για την πράξη του, δήλωσε στους αστυνομικούς ανακριτές, ο 18χρονος εθνοφρουρός, που συνελήφθη σήμερα για τη θανάτωση σκυλιού του γείτονα του και τραυματισμό δεύτερου, με κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί αργότερα ελεύθερος, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και θεωρείται ανήλικος.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε το βράδυ της Δευτέρας από 61χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Λεμεσού, σύμφωνα με τον οποίον άκουσε έναν πυροβολισμό έξω από το σπίτι του και ακολούθως είδε τον 18χρονο γείτονα του να σημαδεύει προς το έδαφος με κυνηγετικό όπλο και να πυροβολεί δυο φορές.

Ο 61χρονος εντόπισε τραυματισμένα τα δυο σκυλιά του και τα μετέφερε στην οικία του, όπου το ένα υπέκυψε στα τραύματα του.

Εναντίον του 18χρονου εθνοφρουρού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε με τη βοήθεια της στρατονομίας, αφού διαπιστώθηκε ότι το ίδιο βράδυ επέστρεψε στη μονάδα του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE