Aντιμετωπίζει την κατηγορία για βιασμό γυναίκας ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου - Στις 22 Οκτωβρίου η απόφαση

Aντιμετωπίζει την κατηγορία για βιασμό γυναίκας ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου - Στις 22 Οκτωβρίου η απόφαση

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας όρισε την 22η Οκτωβρίου ως την ημερομηνία που θα ανακοινώσει την τελική του απόφαση, κατά πόσο είναι ένοχος ή αθώος ο τέως Μητροπολίτη Κιτίου Χρυσοστόμου, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία που αφορά βιασμό γυναίκας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, το αδίκημα συνέβη πριν από δέκα χρόνια στην Ιερά Μητρόπολη Κιτίου. Κατά την σημερινή (8/9) διαδικασία, που διήρκησε περίπου μισή ώρα, ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής και ο συνήγορος υπεράσπισης του τέως Μητροπολίτη Κιτίου κατέθεσαν γραπτώς τις τελικές τους αγορεύσεις σε σχέση με την υπόθεση.

Ο 83χρονος πρώην ιεράρχης παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE