«Σφάγγουν» με πρόστιμο αρτοποιείο - Πληρώνει ακριβά υπεύθυνη που δεν φορούσε μάσκα

«Σφάγγουν» με πρόστιμο αρτοποιείο - Πληρώνει ακριβά υπεύθυνη που δεν φορούσε μάσκα

Σε 24 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που έληξε στις 6:00 το πρωί της Τετάρτης διενεργήθηκαν συνολικά 3.233 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline, το υποστατικό αφορά φούρνο στην Πάφο, όπου η υπεύθυνη δεν φορούσε μάσκα και καταγγέλθηκε με εξώδικο ύψους 500 ευρώ.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.044 έλεγχοι και έγιναν 4 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 361 έλεγχοι και έγιναν 8 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 694 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και ένα υποστατικό έπειτα από 126 ελέγχους, στην Αμμόχωστο έγιναν 470 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 189 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Επίσης, το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική Αστυνομία διενήργησαν 215 και 134 ελέγχους, αντίστοιχα, χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE