«Σφάγγουν» με πρόστιμο αρτοποιείο - Πληρώνει ακριβά υπεύθυνη που δεν φορούσε μάσκα

«Σφάγγουν» με πρόστιμο αρτοποιείο - Πληρώνει ακριβά υπεύθυνη που δεν φορούσε μάσκα

Σε 24 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που έληξε στις 6:00 το πρωί της Τετάρτης διενεργήθηκαν συνολικά 3.233 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline, το υποστατικό αφορά φούρνο στην Πάφο, όπου η υπεύθυνη δεν φορούσε μάσκα και καταγγέλθηκε με εξώδικο ύψους 500 ευρώ.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.044 έλεγχοι και έγιναν 4 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 361 έλεγχοι και έγιναν 8 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 694 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και ένα υποστατικό έπειτα από 126 ελέγχους, στην Αμμόχωστο έγιναν 470 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 189 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Επίσης, το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική Αστυνομία διενήργησαν 215 και 134 ελέγχους, αντίστοιχα, χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE