Ρωσία: Πέραν του 92% των νοσηλευομένων με κορωνοϊό είναι ανεμβολίαστοι

Ρωσία: Πέραν του 92% των νοσηλευομένων με κορωνοϊό είναι ανεμβολίαστοι

Η πλειοψηφία των ασθενών που εισάγονται με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Ρωσίας, δεν έχουν εμβολιασθεί, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος Υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκα, επισημαίνοντας ότι όσοι έχουν εμβολιασθεί και έχουν νοσήσει δεν εισάγονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

«Ποσοστό μεγαλύτερο του 92% των ασθενών που εισάγονται στα νοσοκομεία αναφοράς για Covid-19 είναι ασθενείς που δεν έχουν εμβολιασθεί. Εκείνοι δε που έχουν εμβολιασθεί και εισάγονται στα νοσοκομεία, κατά κανόνα περνούν ελαφρά τη νόσο και δεν μπαίνουν στην εντατική», δήλωσε ο Ρώσος Υπουργός.

Ο Μουράσκα επισήμανε επίσης ότι αν νωρίτερα λέγαμε ότι η νόσος της Covid-19 είναι επικίνδυνη για άτομα άνω των 60 ετών, σήμερα στην ομάδα κινδύνου μπαίνει η νεολαία και οι εγκυμονούσες. «Για αυτό τον λόγο ο πιο άμεσος και πιο γρήγορος τρόπος για να πάψει η μετάδοση της μολυσματικής νόσου, για να μειωθεί ο αριθμός των νοσούντων αλλά και αυτών που παρουσιάζουν βαριές επιπλοκές, για να μειωθεί ο αριθμός των θανάτων, είναι φυσικά, μόνο ο εμβολιασμός», δήλωσε ο Ρώσος Υπουργός Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE