Φρικιαστικό έγκλημα – Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε χωράφι! Αναστατωμένοι οι άντρες της ΕΛΑΣ

Φρικιαστικό έγκλημα – Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα σε χωράφι! Αναστατωμένοι οι άντρες της ΕΛΑΣ

Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς σε χωράφι στο Μενίδι, με την αστυνομία να προσπαθεί να λύσει το μυστήριο του θανάτου του ανθρώπου.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα, ενώ μεγάλη είναι η αναστάτωση που προκλήθηκε στην Ελληνική Αστυνομία.

Κάποιο μέλος του ανθρώπου αυτού είχε αποκοπεί, ενώ όπως φαίνεται οι δράστες έβαλαν φωτιά στο άψυχο σώμα για να εξαφανίσουν τα στοιχεία της δολοφονίας αλλά ίσως και την ταυτότητα του θύματος. Το φύλο του νεκρού δεν έχει διευκρινιστεί αλλά εκτιμάται ότι πρόκειται για άνδρα.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, από τους περίοικους και όταν έφτασε στο σημείο κι έσβησε τη φωτιά, ανακάλυψε το απανθρακωμένο σώμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE