ΕΛΛΑΔΑ: 25 άτομα πήγαν σε γλέντι με το ίδιο πιστοποιητικό εμβολιασμού - Το ανακάλυψε ο γαμπρός

ΕΛΛΑΔΑ: 25 άτομα πήγαν σε γλέντι με το ίδιο πιστοποιητικό εμβολιασμού - Το ανακάλυψε ο γαμπρός

Το περιστατικό έγινε σε γάμο στη Μεσαρά - Κανείς δεν είχε προσέξει ότι κατά το σκανάρισμα του πιστοποιητικού εμφανιζόταν το ίδιο όνομα

Με το ίδιο πιστοποιητικό εμβολιασμού φέρεται να πήγαν σε γαμήλιο γλέντι στην Κρήτη εικοσιπέντε άτομα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ νωρίτερα σήμερα.

Το γλέντι έγινε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε χωριό της Μεσαράς και διαπιστώθηκε πως τουλάχιστον 25 από τούς καλεσμένους που βρέθηκαν στον κλειστό χώρο της εκδήλωσης, μπήκαν χρησιμοποιώντας μόλις ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Αφού λοιπόν μπήκε στην αίθουσα ο άνθρωπος που είχε νομίμως το πιστοποιητικό στη συνέχεια φρόντισε να το μεταφέρει στους γνωστούς του. Έτσι με το ίδιο έγγραφο μπήκαν εικοσιπέντε άνθρωποι.

Φυσικά οι υπεύθυνοι στην είσοδο έχουν ευθύνη αφού δεν πρόσεξαν ή έκαναν ότι δεν πρόσεξαν πως κατά το «σκανάρισμα» του εγγράφου εμφανιζόταν πάντα το ίδιο όνομα.

Οι πληροφορίες θέλουν, δε, την περίπτωση αυτής της εξαπάτησης να την διαπίστωσε ο ίδιος ο γαμπρός, όταν θέλησε να ελέγξει αν όλα τηρούνται σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, καθώς ως γνωστόν και ο ίδιος (ως διοργανωτής) φέρει ευθύνη. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η υπόθεση έχει φτάσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου. Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE