Υπό κράτηση 42χρονος για τον εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό

Υπό κράτηση 42χρονος για τον εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης διάρκειας τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες ως ύποπτος για τον εμπρησμό αυτοκινήτου 65χρονου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά από την οικία του 65χρονου ιδιοκτήτη του. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε δεύτερο αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο στο σημείο και ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου υπόπτου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την τετραήμερη προσωποκράτηση του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE