Ο Μπέκαμ μας έδειξε τα.... οπίσθιά του - Τον φωτογράφησε η γυναίκα του ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Μπέκαμ μας έδειξε τα.... οπίσθιά του - Τον φωτογράφησε η γυναίκα του ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα 46 του χρόνια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ καταφέρνει να διατηρεί ένα εξαιρετικά καλογυμνασμένο κορμί και να παραμένει διαχρονικό σύμβολο του σεξ για πολλές γυναίκες ανά την υφήλιο.


Αυτό φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία αποφάσισε την περασμένη Κυριακή να κάνει ένα «δώρο» στις follower της στο Instagram, εκθέτοντας τα κάλλη του πολυαγαπημένου της συζύγου σε μία κάπως... τολμηρή φωτογραφία.


Η 47χρονη Βικτόρια δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που έδειχνε τον πρώην άσο του ποδοσφαίρου να χαλαρώνει μπρούμυτα στην πισίνα, με το μαγιό του κατεβασμένο. «Καλή Κυριακή... Παρακαλώ!» έγραψε η Βικτόρια Μπέκαμ στη λεζάντα του post της, έχοντας προβλέψει τα αισθήματα... ευγνωμοσύνης που θα πλημμύριζαν ορισμένες θαυμάστριες του ζεύγους για το «οφθαλμόλουτρο». 



Η ανάρτηση με το αψεγάδιαστο σώμα του Μπέκαμ, όπως ήταν αναμενόμενο, «σάρωσε» στην πλατφόρμα συγκεντρώνοντας πάνω από 200.000 likes σε μια ώρα αλλά και αμέτρητα εγκωμιαστικά σχόλια. «Αυτή είναι η πιο απίστευτη πράξη γενναιοδωρίας που έχω δει ποτέ», αναφέρει μια σχολιάστρια, ενώ μια άλλη συμπληρώνει «ευχαριστούμε που το μοιράστηκες αυτό μαζί μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE