Σε 65χρονο φαίνεται να ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στη Λεμεσό – Όλες οι νεότερες πληροφορίες

Σε 65χρονο φαίνεται να ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στη Λεμεσό – Όλες οι νεότερες πληροφορίες

Σε 65χρονο φαίνεται να ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας 05 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πτώμα εντοπίστηκε αναίσθητο 50 μέτρα από την ακτή της θαλάσσιας περιοχής του  lady's mile.

Μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων διενεργούν έρευνες στο σημείο ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητα του και να ενημερώσουν τους οικείους του.

Να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται ο θάνατος του άνδρα να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο αναμένεται η νεκροτομή επί της σορού του για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Υπενθυμίζουμε ότι, σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό το πρωί της Δευτέρας 06 Σεπτεμβρίου, από πληροφορία για άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή του Lady’s Mile.

Ο άνδρας εντοπίστηκε γύρω στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας από λουόμενους πολίτες, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE