Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν τους 45χρονο και 39χρονο σε απαγορευμένη για το κυνήγι περιοχή στο χωριό Άγιος Ιωάννης, λίγο μετά τις 8.00 το πρωί της Κυριακής, μετά από σχετική πληροφορία. Οι δύο κυνηγοί μετέφεραν συναρμολογημένα τα κυνηγετικά πυροβόλα όπλα τους και αριθμό φυσιγγίων.
Αφού οι 45χρονος και 39χρονος κλήθηκαν και παρουσιάστηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Κελοκεδάρων, μέλη της Αστυνομίας παρέλαβαν ως τεκμήρια τα δύο κυνηγετικά όπλα τους, μία ζώνη με 36 πλήρη φυσίγγια από τον πρώτο και ένα γιλέκο παραλλαγής και 51 πλήρη φυσίγγια από τον δεύτερο.
Στον καθένα τους ξεχωριστά, εκδόθηκαν εξώδικες ειδοποιήσεις πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 2,000 ευρώ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις