Τραγικός θάνατος 69χρονης στην Ελλάδα - Πέθανε από τσίμπημα εντόμου

Τραγικός θάνατος 69χρονης στην Ελλάδα -  Πέθανε από τσίμπημα εντόμου

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 69χρονη στο Βελεντό της Κοζάνης μετά από αλλεργικό σοκ που προκλήθηκε από τσίμπημα εντόμου.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της όταν ένα έντομο, μέλισσα ή σφίγγα, την τσίμπησε. Η 69χρονη ήταν αλλεργική και άμεσα έκανε την απαραίτητη ένεση που.

Παρά το γεγονός ότι την έκανε την ένεση, δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει επιτυχώς το αλλεργικό σοκ που έπαθε μετά το τσίμπημα με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Σύμφωνα με το kozanimedia, στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και παρά τις προσπάθειες του πληρώματος δεν μπόρεσε να σώσει την άτυχη γυναίκα.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE