«Βροχή» τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων - Πελάτες «πιάστηκαν» να χορεύουν σε μπαράκι της Λευκωσίας

«Βροχή» τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων - Πελάτες «πιάστηκαν» να χορεύουν σε μπαράκι της Λευκωσίας

Η Αστυνομία, το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 του Σαββάτου μέχρι τις 06.00 σήμερα) μετά από 3.652 ελέγχους που διενήργησε παγκύπρια, προέβη σε 40 καταγγελίες πολιτών και 11 καταγγελίες υπευθύνων υποστατικών για μη τήρηση των μέτρων και εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, οι περισσότερες καταγγελίες πολιτών αφορούσαν σε διακινήσεις χωρίς τη χρήση προστατευτικής μάσκας σε δημόσιους χώρους και υποστατικά.
 
Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκαν 1373 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών και 4 καταγγελίες υπευθύνων υποστατικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επεβλήθη πρόστιμο σε μπαράκι της Λευκωσίας όπου οι πελάτες χόρευαν, παραβιάζοντας τα σχετικά διατάγματα.
 
Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 386  έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 16 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών.
 
Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 572 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες 5 πολίτων και 1 υποστατικού.
 
Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 280 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών.
 
Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 734 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες 7 πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 84 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.
 
Η Τροχαία διενήργησε παγκύπρια 194 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες. Επιπλέον η Λιμενική & Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 35 ελέγχους χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE