Θεσσαλονίκη: Πορεία οπαδών του Άρη στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Πορεία οπαδών του Άρη στο κέντρο της πόλης

Διαμαρτύρονται για την ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στην ποδοσφαιρική ομάδα

Στους δρόμους βγήκαν οργανωμένοι και μη οπαδοί του Άρη, πραγματοποιώντας πορεία διαμαρτυρίας για την ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στην ποδοσφαιρική ομάδα στο πρωτάθλημα, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ποινή θα έχει ισχύ για το επικείμενο πρωτάθλημα, κάτι που έφερε την οργή στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων”.

Η πορεία ξεκίνησε από το γήπεδο “Κλ. Βικελίδης” στη Χαριλάου, λίγο μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα των “κίτρινων” με τον Ολυμπιακό.

Θα διασχίσει τις οδούς Κων. Καραμανλή, Εγνατία, Τσιμισκή και Εθνικής Αμύνης με τελικό προορισμό τον Λευκό Πύργο.

Η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων ανάλογα με τη διαδρομή που ακολουθούν οι οπαδοί του Άρη.

Στα σημεία της πορείας υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία.

 Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE