Τέλος το WhatsApp στα παλιά smartphones

Τέλος το WhatsApp στα παλιά smartphones

Δείτε σε ποια μοντέλα η εφαρμογή δεν θα υποστηρίζεται – Εκατομμύρια χρήστες δεν θα λαμβάνουν μηνύματα

Το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί στα παλιά smartphones σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun.

H εφαρμογή δεν θα λειτουργεί σε παλιά μοντέλα κινητών στους επόμενους δύο μήνες με αποτέλεσμα εκατομμύρια χρήστες να μην λαμβάνουν πια κλήσεις και μηνύματα μέσω της εφαρμογής,

Η πλατφόρμα θα καταργήσει την υποστήριξη της, σε περίπου 43 μοντέλα τηλεφώνων από την 1η Νοεμβρίου και έτσι κινητά με Android 4.0.4 ή παλαιότερη έκδοση καθώς και iPhone με iOS 9 ή παλαιότερη εγκατάσταση να μην υποστηρίζουν την εφαρμογή.


Τα τηλέφωνα αυτά είναι:

Samsung Galaxy S3 Mini, Trend II, Trend Lite, Core, Ace 2
LG Optimus F7, F5, L3 II Dual, F7 II, F5 II
Sony Xperia
Huawei Ascend Mate and Ascend D2
Apple iPhone SE, 6S, and 6S Plus

Η απόφαση αυτή έρχεται καθώς το WhatsApp πρόσθεσε πολλά νέα χαρακτηριστικά φέτος τόσο στις κλήσεις όσο και στα μηνύματα και η πλατφόρμα φέρεται να ισχυρίζεται πως με τη σταδιακή κατάργηση της σε παλαιότερη θα λειτουργεί με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.