Τρία πρόσωπα στο Νοσοκομείο από το τροχαίο στη Λευκωσία - Εξακολουθούν να είναι χωρίς ρεύμα ορισμένα σπίτια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρία πρόσωπα στο Νοσοκομείο από το τροχαίο στη Λευκωσία - Εξακολουθούν να είναι χωρίς ρεύμα ορισμένα σπίτια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα στο Τσέρι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, στο τροχαίο συγκρούστηκαν τρία οχήματα, με αποτέλεσμα το φορτηγό να χτυπήσει σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Όπως προαναφέραμε, λόγω του τροχαίου, έμειναν χωρίς ρεύμα σπίτια σε Τσέρι και Λακατάμια, ενώ τώρα δόθηκε εναλλακτικά ρεύμα σε όλους, εκτός από τα σπίτια που βρίσκονται στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΑΗΚ κα Χριστίνα Παπαδοπούλου, στην συγκεκριμένη περιοχή, εξακολουθούν να επηρεάζονται 5-6 σπίτια, ενώ σημείωσε πως συνεργία της ΑΗΚ εργάζονται με σκοπό να επανέλθει, τονίζοντας πως μπορεί να υπάρξει αρκετά μεγάλη καθυστέρηση.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 18:40 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν φορτηγό κτύπησε σε σύρματα ηλεκτρικής στην περιοχή Τσερίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE