Σε μαρτυρίες για «φρικτές θηριωδίες των Ταλιμπάν» αναφέρεται η πρεσβεία του Αφγανιστάν στη Ρωσία

Σε μαρτυρίες για «φρικτές θηριωδίες των Ταλιμπάν» αναφέρεται η πρεσβεία του Αφγανιστάν στη Ρωσία

Η πρεσβεία του Αφγανιστάν στην Μόσχα, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αλλαγή εξουσίας στην Καμπούλ, ανακοινώνοντας ότι λαμβάνει πολλές μαρτυρίες για «φρικτές θηριωδίες των Ταλιμπάν».

«Η κοινή γνώμη του Αφγανιστάν είναι σοκαρισμένη με αυτά που συντελούνται στην χώρα. Η πρεσβεία λαμβάνει πολλές επιστολές με παραπομπές σε βίντεο με φρικτές ενέργειες των Ταλιμπάν. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να δει και να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει στο Αφγανιστάν» αναφέρεται στην επιστολή της πρεσβείας του Αφγανιστάν, που βρίσκεται στην διάθεση του πρακτορείου Ria Novosti.

Η διπλωματική αποστολή του Αφγανιστάν είχε δηλώσει νωρίτερα στο Ria Novosti ότι μέχρι να αποσαφηνισθεί η κατάσταση δεν θα σχολιάζει τα γεγονότα στην χώρα.

Παράλληλα η πρεσβεία συνέχισε να εργάζεται παρέχοντας προξενικές υπηρεσίες στους πολίτες της χώρας της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE