ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εξασφάλισε σήμερα υποτροφία στον κλάδο της επιλογής σου!

Εξασφάλισε σήμερα υποτροφία στον κλάδο της επιλογής σου!

Το Alexander College, λίγο πριν την έναρξη της νέας περιόδου, δίνει την ευκαιρία σε δύο άτομα να εξασφαλίσουν 2 πλήρεις υποτροφίες στον πτυχιακό και μεταπτυχιακό κλάδο της επιλογής τους. Οι υποτροφίες ισχύουν για εγγραφές στην ακαδημαϊκή χρονιά 2021 – 22.

 

Μπορείς και εσύ να υποβάλεις την αίτησή σου, σημειώνοντας τον κλάδο που επιθυμείς, έτσι ώστε Λειτουργός του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος να σε ενημερώσει εάν είσαι ο τυχερός που θα λάβει πλήρη κάλυψη διδάκτρων για όλα τα χρόνια φοίτησής σου.
Για πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το Διαγωνισμό Παραχώρησης Υποτροφίας ή όσον αφορά τους κλάδους σπουδών, μπορείτε να καλέσετε στο 24 532373.
Ο Διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021.


Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος για διεκδίκηση υποτροφίας, στον κλάδο που επιθυμούν να εγγραφούν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:


https://alexander.ac.cy/ypotrofia-alexander-college-proptychiaka-kai-metaptychiaka/

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top