Λεμεσός: Αυτοκίνητο χτύπησε βίαια σε πάσσαλο και ανατράπηκε! Τραυματίστηκαν πατέρας και η 9χρονη κόρη του

Λεμεσός: Αυτοκίνητο χτύπησε βίαια σε πάσσαλο και ανατράπηκε! Τραυματίστηκαν πατέρας και η 9χρονη κόρη του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες το βράδυ τη Λεμεσό. Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν στο κεφάλι και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 10.35μ.μ., στον κύριο δρόμο Κυβίδων – Αγίου Αμβροσίου. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος κάτοικος Λεμεσού, έχοντας ως συνεπιβάτη την 9χρονη κόρη του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε πάσσαλο οδικού φωτισμού και να ανατραπεί.

Από το δυστύχημα, τόσο ο 45χρονος, όσο και η 9χρονη, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε, ο 45χρονος υπέστη κάκωση κεφαλής, ενώ η 9χρονη, κάκωση κεφαλής, κάταγμα ρινικού οστού και θλαστικό τραύμα στο χέρι.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.