Κυπριακό: «Εφικτή η περαιτέρω πρόοδος» - Οι εκτιμήσεις Γκουτέρες
Είναι εφικτή περαιτέρω πρόοδος στο Κυπριακό εφόσον οι δυο πλευρές παραμείνουν προσηλωμένες σε αυτό, εκτιμά ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σύμφωνα με πηγές των ΗΕ.
Όπως ανέφερε ο Δρ. Καραγιάννης είναι εξαιρετικά σημαντικό ο ασθενής να αποταθεί όσο το γρηγορότερο στον γιατρό του και να κατέχει στην οικία του οξύμετρο, έτσι ώστε να μετράει το οξυγόνο του. Όπως εξήγησε όταν το οξυγόνο πέσει κοντά στο 90% ο ασθενής θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον προσωπικό του γιατρό και στην συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Για κανένα λόγο δεν πρέπει να λαμβάνονται κοκτέιλ φαρμάκων καθώς ακολουθούνται κατευθυντήριες γραμμές που δίνονται παγκοσμίως μετά από κλινικές μελέτες όπως σε όλα τα περιστατικά.
Όσον αφορά τη νέα μετάλλαξη «Mu», ο Δρ. Καραγιάννης αναφέρει ότι προκαλέι ανησυχία λόγω του ότι έχει ανιχνευθεί και σε άλλες χώρες, ωστόσο η μετάλλαξη Δέλτα είναι πιο μεταδοτική και επικίνδυνη.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις