Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προέδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μετά τη συνεδρία, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Νιόβη Παρισινού δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρία αποφάσισε τον διορισμό του κ. Ανδρέα Κυπριανού ως Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών και τον επαναδιορισμό του κ. Ανδρέα Ευαγγέλου ως Βοηθού Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών, με ημερομηνία ισχύος τη 14η Σεπτεμβρίου 2021.

Ενέκρινε, επίσης, ενίσχυση ύψους 300 χιλιάδων ευρώ του σχεδίου επιχορήγησης διακοπών συνταξιούχων με χαμηλά εισοδήματα, σε ξενοδοχεία των ορεινών θέρετρων και του Πύργου Τηλλυρίας. Το Πρόγραμμα θα ισχύει για την περίοδο από 1η Σεπτεμβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου 2021».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE