Υπό έλεγχο η φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας - Απεγκλώβισαν άτομα από τους ορόφους - BINTEO

Υπό έλεγχο η φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας - Απεγκλώβισαν άτομα από τους ορόφους - BINTEO

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 12:00 στην πυροσβεστική για φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

Στις φλόγες παραδόθηκε, από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο πρώτος όροφος πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και 3ης Σεπτεμβρίου.
Ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα της πυροσβεστικής απεγκλωβίσαν κόσμο από τους ορόφους της πολυκατοικίας. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ένας άντρας βρίσκεται στον πέμπτο όροφο.

Το κτίριο βρίσκεται κοντά στο υπουργείο Υγείας και στεγάζει γραφεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον πρώτο όροφο που φλέγεται, είναι τα γραφεία ασφαλιστικής εταιρίας.

Για την κατάσβεση της φωτιάς 8 οχήματα με 24 πυροσβέστες.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE