Σοβαρός τραυματισμός 36χρονου στη Λεμεσό – Τον εντόπισαν στο όχημα του τα ξημερώματα και τον μετέφεραν για άμεση χειρουργική επέμβαση

Σοβαρός τραυματισμός 36χρονου στη Λεμεσό – Τον εντόπισαν στο όχημα του τα ξημερώματα και τον μετέφεραν για άμεση χειρουργική επέμβαση

Υπόθεση τραυματισμένου προσώπου διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, μετά τον εντοπισμό 36χρονου στην Αγία Φύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου ότι υπάρχει τραυματισμένο πρόσωπο σε ακινητοποιημένο όχημα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομικού Σταθμού Πολεμιδιών, όπου εντόπισαν τον 36χρονο άνδρα τραυματισμένο στη θέση του οδηγού. Ασθενοφόρο μετέφερε τον 36χρονο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός το`υ καθώς και ρήξη σπλήνας και χρειάστηκε η άμεση χειρουργική επέμβαση του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 36χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE