Χειροπέδες σε 23χρονο πέρασε η Αστυνομία - Εμπλοκή στην υπόθεση μαχαιροφορίας και απόσπασης χρημάτων έξω από οικία

Χειροπέδες σε 23χρονο πέρασε η Αστυνομία - Εμπλοκή στην υπόθεση μαχαιροφορίας και απόσπασης χρημάτων έξω από οικία

Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, ληστεία, απαίτηση χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή, μαχαιροφορία, κατοχή επιθετικού οργάνου και απειλή χρήσης βίας. 

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 27χρονο, ότι το βράδυ της 30ης Αυγούστου, 2021, ενώ επέστρεψε μαζί με την οικογένεια του στο σπίτι τους στην επαρχία Λεμεσού, στην αυλή της οικίας βρίσκονταν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο ύποπτος. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες ζήτησαν χρήματα από τον παραπονούμενο, υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ παράλληλα, εισήλθαν στην αυλή του σπιτιού, ακόμα τρία άγνωστα πρόσωπα. Στη συνέχεια, αφού οι ύποπτοι απέσπασαν το συνολικό ποσό των 3.740 ευρώ, αποχώρησαν από την οικία. 

Ο 23χρονος, συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE