Απάτη μαμούθ ενώπιον του ΤΑΕ Λεμεσού - Σήκωσαν κρυπτονομίσματα εκατομμυρίων από πορτφόλιο

Απάτη μαμούθ ενώπιον του ΤΑΕ Λεμεσού - Σήκωσαν κρυπτονομίσματα εκατομμυρίων από πορτφόλιο

Υπόθεση ηλεκτρονικής απάτης και κλοπής κρυπτονομισμάτων, αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, διερευνά η Αστυνομία. 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες στο Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος, του ΤΑΕ Λεμεσού, από 39χρονο, διευθυντή εταιρείας παροχής τεχνικών υπηρεσιών. 

Σύμφωνα με τον 39χρονο, στις 6 Αυγούστου 2021, δέχθηκε μήνυμα στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, το οποίο φαινόταν να προέρχεται από συνεργάτη του. 

Μέσω του μηνύματος αυτού, οι πραγματικοί αποστολείς του μηνύματος φέρονται να απόκτησαν πρόσβαση στα συστήματα και τα δεδομένα εταιρείας, η οποία είναι εγγεγραμμένη στο εξωτερικό και στην οποία η εταιρεία του παραπονούμενου παρέχει τεχνικές υπηρεσίες. 

Σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, μετά την απόκτηση πρόσβασης στα δεδομένα της εν λόγω εταιρείας, στις 8 Αυγούστου, κλάπηκε από διάφορα ηλεκτρονικά πορτοφόλια αριθμός κρυπτονομισμάτων, η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 35,000,000 δολάρια. 

Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE