«Έσβησε» 41χρονος με κορωνοϊό στο ΓΝ Λευκωσίας – Τα προφίλ των τεσσάρων νεκρών της Τετάρτης

«Έσβησε» 41χρονος με κορωνοϊό στο ΓΝ Λευκωσίας – Τα προφίλ των τεσσάρων νεκρών της Τετάρτης

Τέσσερις θάνατοι και 256 (ποσοστό θετικότητας: 0,57%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (01/09) από το Υπουργείο Υγείας.

Δείτε αναλυτικά:

Α. Θάνατοι από τη νόσο COVID-19:

Τα τέσσερα άτομα που απεβίωσαν με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορούν σε:

- Γυναίκα, ηλικίας 83 ετών, που κατέληξε στις 31 Αυγούστου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

- Άντρα, ηλικίας 75 ετών, που κατέληξε στις 31 Αυγούστου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

- Γυναίκα, ηλικίας 78 ετών, που κατέληξε σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

- Άντρα, ηλικίας 41 ετών, που κατέληξε σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 507, εκ των οποίων:

- 327 άντρες (64,5%), και

- 180 γυναίκες (35,5%).

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 76,4 έτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE