Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία που θηλάζει τα δίδυμα

Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία που θηλάζει τα δίδυμα

Πριν από δέκα περίπου ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να θηλάζει τις δίδυμες κόρες της.

Η γνωστή influencer απάντησε την Τρίτη για όλους και για όλα στους διαδικτυακούς της ακολούθους και ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν και μία σχετικά με την παραπάνω φωτογραφία.

«Το να θηλάζεις είναι προσωπική στιγμή. Γιατί ανεβάζεις με τα μωρά σου και το στήθος έξω;» ήταν η ερώτηση follower, στην οποία η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Το να θηλάζω εγώ ή οποιαδήποτε γυναίκα, είναι μια φυσιολογική στιγμή της ημέρας, όπως όταν τρώει η ίδια, ή βγαίνει τη βόλτα της, ή κάνει κάτι καθημερινό. Οι μαμάδες θηλάζουν 7-8 φορές το 24ωρο και έχουν το δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε θέλουν. Δημόσια και χωρίς να κρύβονται. Το αν κάποιος ενοχλείται, είναι πρόβλημα δικό του και δεν οφείλει να το σκεφτεί η μαμά που φροντίζει το μωρό της».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE