Τι κατέδειξε η νεκροτομή του Σάββα Γαμβρουδιού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεμεσό

Τι κατέδειξε η νεκροτομή του Σάββα Γαμβρουδιού που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεμεσό

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στην σορό του 28χρονου Σάββα Γαμβρουδιού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Λεμεσό το βράδυ της Κυριακής.

Όπως κατέδειξε η νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, η αιτία θανάτου του 28χρονου προήλθε από εσωτερική αιμορραγία συνεπεία ρήξης ζωτικών οργάνων.

Υπενθυμίζουμε ότι η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονη, στη λεωφόρο Ομονοίας, στη Λεμεσό.

Η 38χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης και νάρκοτεστ, με μηδενική και αρνητική ένδειξη αντίστοιχα. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE