Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από την θάλασσα στην Λεμεσό – Εντοπίστηκε από σκάφος πολιτών

Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από την θάλασσα στην Λεμεσό – Εντοπίστηκε από σκάφος πολιτών

Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε νεκρός στη Λεμεσό το μεσημέρι της Δευτέρας

Αυτούσια η ανάρτηση της Ναυαγοσωστικής μονάδας:

Άντρας ηλικίας 75 ετών περίπου, ανασύρθηκε νεκρός το μεσημέρι της Δευτέρας 30/8 απο τους ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 8 και παρά τις προσπάθειες για να επανέλθει στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Σκάφος πολιτών, εντόπισε τον άτυχο άντρα γύρω στις 12:45 σε απόσταση μερικών μέτρων από την ακτή και σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από τον Ναυαγοσωστικό Πύργο ΛΕΜ 8.
Αμέσως οι πολίτες ειδοποίησαν τους ναυαγοσώστες οι οποίοι προσέτρεξαν με πλήρη εξοπλισμό και προχώρησαν σε διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήση απινιδωτή.

Παρά τις προσπάθειες των ναυαγοσωστών, ο άντρας δεν ανένηψε.

Ασθενοφόρο, που κλήθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή, παρέλαβε τον άτυχο άντρα.

Μέλη της αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν, διεξάγουν σχετικές έρευνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.