ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν διαφάνηκαν τα ακριβή αίτια θανάτου του 30χρονου δύτη – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην σορό του Μάριου Πάτσαλου

Δεν διαφάνηκαν τα ακριβή αίτια θανάτου του 30χρονου δύτη – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στην σορό του Μάριου Πάτσαλου

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 30χρονου Μάριου Πάτσαλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε βάθος 18 μέτρων σε θαλάσσια περιοχή στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους και ως αποτέλεσμα είχε να μην διαφανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 30χρονου δύτη.

Για τα ακριβή αίτια έχουν ληφθεί δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις κάτι που όπως ανάφερε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους στο ThemaOnline, είναι μια διαδικαστική διαδικασία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 30χρονος Μάριος Πάτσαλος, εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής 29 Αυγούστου, σε βάθος 18 μέτρων σε θαλάσσια περιοχή στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, μετά από προσπάθειες εντοπισμού του από το Σάββατο 28 Αυγούστου, όταν εξαφανίστηκε χάθηκαν τα ίχνη του όταν είχε μεταβεί για ψάρεμα με έναν φίλο του.

Καθώς καταδύθηκαν με τα ψαροντούφεκα τους και χωρίς μπουκάλα οξυγόνου, ο φίλος του άτυχου 30χρονου όταν βγήκε στην επιφάνεια αντιλήφθηκε ότι ο Μάριος απουσίαζε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αμέσως το ΚΣΕΔ Λάρνακας ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», με αεροναυτικά μέσα και δύτες.

Στις επιχειρήσεις εντοπισμού συμμετείχαν ελικόπτερο Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων Αστυνομίας, Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών της Εθνικής Φρουράς με σκάφος και ομάδα δυτών, Λιμενική & Ναυτική Αστυνομίας με σκάφη και ομάδα δυτών, Ναυαγοσώστες επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας με σκάφη ΕΜΑΚ με σκάφη και ομάδα δυτών, Πεζές Ομάδες Έρευνας Πολιτικής Άμυνας, Πεζά Περίπολα Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Εθελοντικές Ομάδες με μικρά σκάφη και δύτες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top