Δίδυμα 6 ημερών νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Δίδυμα 6 ημερών νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Δίδυμα νεογνά νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Μακάρειου Νοσοκομείου, Αβραάμ Ηλία, τα δύο παιδάκια έγιναν εισαγωγή σε ηλικία μόλις μιας ημέρας αφού είχαν συμπτώματα πυρετού. Η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Άλλα δύο αγοράκια νοσηλεύονται επίσης με κορωνοϊό ηλικίας 14 μηνών και 14 χρονών σε σταθερή κατάσταση. Το 14χρονο αγόρι πάσχει από λοίμωξη στο αναπνευστικό αλλά με τα κατάλληλη περίθαλψη έχει σταθεροποιηθεί.

 «Τα περαστικά στον παιδικό πληθυσμό που χρήζουν νοσηλείας έχουν μειωθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Ηλία.

«Πριν δύο εβδομάδες η μέση ημερήσια νοσηλεία παιδιών με κορωνοϊό στο Μακάρειο Νοσοκομείο ήταν 6-7 παιδιά, αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες παρατηρείται μείωση, αφού πλέον η μέση ημερήσια νοσηλεία βρίσκεται στα 3-4 παιδιά», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE