ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ο 28χρονος Σάββας Γαμβρουδιού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ο 28χρονος Σάββας Γαμβρουδιού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο Σάββας Γαμβρουδιού, 28 ετών, από τη Λεμεσό.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 11.15μ.μ. χθες, στη λεωφόρο Ομονοίας, στη Λεμεσό, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 28χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονη.

Μετά τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η 38χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης και νάρκοτεστ, με μηδενική και αρνητική ένδειξη αντίστοιχα. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.