ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα - Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Υπό έλεγχο τέθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 18:46 σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Πάφο, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. 

Σε ανάρτηση του στο twitter o κ Κεττής αναφέρει πως από την φωτιά προκλήθηκαν στο διαμέρισμα εκτεταμένες υλικές ζημιές, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει κανείς. 

Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό σταθμό Πάφου με τρία οχήματα, συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος.

Πρόσθεσε πως η φωτιά, χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, κατασβέστηκε σύντομα, χωρίς να επεκταθεί σε παρακείμενα διαμερίσματα. 

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται, αναφέρει ο κ. Κεττής.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top