Αβερωφ: Έσωσε σπάνιο είδος χελώνας που πιάστηκε σε δίχτυα - Την απελευθέρωσε στη θάλασσα

Αβερωφ: Έσωσε σπάνιο είδος χελώνας που πιάστηκε σε δίχτυα - Την απελευθέρωσε στη θάλασσα

Μια βόλτα στη θάλασσα για τον Αβέρωφ Νεοφύτου, Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) ήταν πραγματικά σωτήρια για σπάνιο είδος χελώνας.

Ο ίδιος ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέβασε στα social media , το βίντεο όπου δείχνει ένα σπάνιο είδος χελώνας να πιάνεται στα δίχτυα ψαρά.

 Στην ανάρτηση του πέρα απο το βίντεο αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η πράσινη χελώνα είναι απο τα πιο σπάνια είδη της EU που κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

Η ανάρτηση του Αβέρωφ Νεοφύτου:

Τέλος καλό, όλα καλά με τη νεαρή πράσινη χελώνα Chelonia mydas! 

Οι πράσινες χελώνες χρησιμοποιούν τον Κόλπο της Χρυσοχούς για τη διατροφή τους και τις παραλίες της Λάρας-Τοξεύτρας για την ωοτοκία τους.

Είναι από τα πιο σπάνια είδη της #EU που κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Η Κύπρος μας είναι η μοναδική χώρα στην ΕΕ, που αναπαράγονται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Averof Neofytou (@averofcy)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE