Μεθυσμένος οδηγός έπιασε τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο - Στο Δικαστήριο 41χρονος

Μεθυσμένος οδηγός έπιασε τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο - Στο Δικαστήριο 41χρονος

Άντρας ηλικίας 41 ετών, ενώ οδηγούσε χθες βράδυ το αυτοκίνητό του, στην παραλιακή περιοχή Περβολιών στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε πινακίδα τροχαίας, την οποία και απέκοψε και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε εντός του δρόμου.

Από την οδική σύγκρουση δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ στον 41χρονο οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 128μg αντί 22μg.

O 41χρονος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό όπου καταγγέλθηκε για το αδίκημα που διέπραξε και εναντίον του αναμένεται να καταχωρηθεί υπόθεση στο Δικαστήριο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE