Μεθυσμένος οδηγός έπιασε τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο - Στο Δικαστήριο 41χρονος

Μεθυσμένος οδηγός έπιασε τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο - Στο Δικαστήριο 41χρονος

Άντρας ηλικίας 41 ετών, ενώ οδηγούσε χθες βράδυ το αυτοκίνητό του, στην παραλιακή περιοχή Περβολιών στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε πινακίδα τροχαίας, την οποία και απέκοψε και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε εντός του δρόμου.

Από την οδική σύγκρουση δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ στον 41χρονο οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 128μg αντί 22μg.

O 41χρονος οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό όπου καταγγέλθηκε για το αδίκημα που διέπραξε και εναντίον του αναμένεται να καταχωρηθεί υπόθεση στο Δικαστήριο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE