Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΑΜ ΗΠΑ - Τουρκίας για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν

Τηλεφωνική επικοινωνία ΥΠΑΜ ΗΠΑ - Τουρκίας για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογο του Χουλουσί Ακάρ είχε ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν. Οι δύο Υπουργοί συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν, με τον Αμερικανό υπουργό να ευχαριστεί την Τουρκία για τη υποστήριξη που παρέχει στην αποστολή.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πενταγώνου, «ο Υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν μίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Τούρκο Υπουργό Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ για να ευχαριστήσει την Τουρκία για τη μακρά και σημαντική υποστήριξή της στην αποστολή στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμίντ Καρζάι. Συμφώνησαν να παραμείνουν σε συνεχή επαφή σχετικά με τυχόν μελλοντικές ρυθμίσεις στο αεροδρόμιο».

«Ο Υπουργός (Λόιντ Όστιν) ευχαρίστησε τον Υπουργό Ακάρ για τα συλλυπητήριά του για τους Αμερικανούς στρατιώτες που χάθηκαν στη χθεσινή επίθεση στην Καμπούλ. Ο υπουργός επιβεβαίωσε τη διαρκή αμυντική σχέση ΗΠΑ-Τουρκίας όπως αποδείχθηκε πρόσφατα από την ισχυρή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στο Αφγανιστάν», αναφέρεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE