ΠΑΦΟΣ: Πάλι υπόθεση πλαστοπροσωπίας - Προσπάθησαν να φύγουν για Γαλλιά με ψεύτικα έγγραφα

ΠΑΦΟΣ: Πάλι υπόθεση πλαστοπροσωπίας - Προσπάθησαν να φύγουν για Γαλλιά με ψεύτικα έγγραφα

Στην σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου χτες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Πάφου σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τέσσερα πρόσωπα χτες το απόγευμα  στις 16:30 περίπου μετέβησαν στον αερολιμένα Πάφου για να αναχωρήσουν με πτήση για την Γαλλία και παρουσίασαν γαλλικά δελτία ταυτότητος  κατά τον διαβατηριακό έλεγχο τα οποία φαίνονταν ότι δεν ήταν γνήσια. 

Ακολούθως αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι τέσσερις ανακρινόμενοι έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς όσον αφορά  την κατοχή των δελτίων ταυτοτήτων τους οι οποίοι διερευνώνται. Ωστόσο, τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα εκ πρώτης όψεως φέρονται να είναι πλαστά. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου ενώ θα δρομολογηθούν διαδικασίες για την απέλαση τους. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE