Σάββας Πούμπουρας: Η ανάρτησή για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και το σχόλιο της παρουσιάστριας

Σάββας Πούμπουρας: Η ανάρτησή για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και το σχόλιο της παρουσιάστριας

Ο Σάββας Πούμπουρας εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη στη νέα εκπομπή του Mega.

O παρουσιααστής έκανε μία σχετική ανάρτηση για την είσοδό του στην ομάδα για να δεχτεί ένα χιουμοριστικό σχόλιο από την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας ανάρτησε ένα βίντεο από το επεισόδιο μίας παλιότερης εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, όπου ήταν καλεσμένος ο ίδιος.

 

 

Στην λεζάντα έγραψε: «Φλεβάρη του 20, καλεσμένος. Σεπτέμβρη του 21, συνεργάτες! @elenimenegaki Σε ευχαριστώ για το αναπάντεχο ανοιξιάτικο τηλεφώνημα 😏. Ήταν μια πρόταση που πραγματικά δεν περίμενα. 🙏🏽 Ήμουν ο απόλυτος στις δηλώσεις μου, ότι δεν θα κάνω ποτέ εκπομπή καθημερινή. Σήμερα, με χαμόγελο, λούζομαι τις “μεγάλες” κουβέντες μου. Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σοφοί κ να αποβάλλουμε τις απόλυτες απόψεις μας. Εδώ λοιπόν στο #megatokalo @megatvcom ,πάμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα».

Η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να απαντήσει στον συνεργάτη της, γράφοντάς του: «Αναπάντεχο ??? Γιατί ??? Δεν το περίμενες ?? Κι εγώ που πάντα νόμιζα πως με καταλαβαίνουν όλοι όταν θέλω πολύ με κάποιον να συνεργαστώ !!! Καλή μας αρχή Σάββα μου , θα περάσουμε υπέροχα στο @megatvcom».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE