Οδική σύγκρουση: Κλειστές δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας  

Οδική σύγκρουση: Κλειστές δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας   

Λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας προς Λευκωσία, παρά τη Χοιροκοιτία, έχουν κλείσει για την τροχαία κίνηση και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Γίνεται εκτροπή της τροχαίας κίνησης από την έξοδο Χοιροκοιτίας προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE