Βραβείο γαϊδουριάς : Της φώναξα ότι παρκάρατε σε δυο αναπηρικές θέσεις - Η απάντηση τον άφησε άφωνο

Βραβείο γαϊδουριάς : Της φώναξα ότι παρκάρατε σε δυο αναπηρικές θέσεις - Η απάντηση τον άφησε άφωνο

Αφωνος και ο ίδιος αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που διαβάσαμε την ανάρτηση του Κύπριου σεναριογράφου Δημήτρη Τοκαρή.

Δεν πρόκειται όμως για σενάριο το οποίο έγραψε ο ίδιος, αλλά για μια πραγματικότητα την οποία βρίσκουν απέναντι τους αρκετές φορές τα άτομα ΑΜΕΑ.

Και αν το ότι πάρκαρε ανάμεσα σε δυο θέσεις παρκινγκ ΑΜΕΑ δεν συγκίνησε την οδηγό, αντίθετα όταν της έγινε παρατήρηση απο τον σεναριογράφο, βρήκε μια πολύ "έξυπνη" ή οπως κατάλληλα χαρακτήρισε ο Τοκαρής "κουτοπόνηρη" απάντηση να δώσει.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE