Σάρωσε η κόρη της Πάολα – Σε ποια σχολή μπήκε δεύτερη

Σάρωσε η κόρη της Πάολα – Σε ποια σχολή μπήκε δεύτερη

Η αδυναμία που έχει η Πάολα στη μονάκριβή της Παολίνα, καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Ζογλοπίτη, είναι μεγάλη. Η 18χρονη κοπέλα, μάλιστα, έκανε εξαιρετικά υπερήφανους τους γονείς της αφού πέρασε δεύτερη στην σχολή Πολιτικών Επιστημών στην Θεσσαλονίκη.


Η Παολίνα ανήρτησε το αποτέλεσμα της επιτυχίας της στο Instagram, ενώ εντύπωση προκαλούν οι βαθμοί της. Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα, σημείωσε εξαιρετική βαθμολογία τόσο στη Νεοελληνική γλώσσα, όσο και στα αρχαία ελληνικά, όπου έγραψε πάνω από 18.

 

Πάνω στην φωτογραφία, έγραψε: «Χρειαζόμαστε μία στιγμή σιγής. Τα καταφέραμε».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Τα πάνω κάτω έφερε η παραίτηση του Μαρίνου Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ, η οποία όπως βλέπουν κάποια πρώην στελέχη, είτε θα διαλυθεί, είτε θα «ξαναγεννηθεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE