Κλειστές για το κοινό οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πάφου για μερικές μέρες

Κλειστές για το κοινό οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πάφου για μερικές μέρες

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι τα Γραφεία του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του θα είναι κλειστά για το κοινό από την Τρίτη 31 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 για σκοπούς αναδιοργάνωσης του Τμήματος και διεκπεραίωσης συσσωρευμένου όγκου εργασίας.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά το διάστημα αυτό, οι Τεχνικές Υπηρεσίες δεν θα μπορούν να εξυπηρετούν το κοινό ούτε με φυσική παρουσία ούτε τηλεφωνικώς.

Η διευθέτηση αυτή κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να επιταχυνθεί η αναδιοργάνωση των Τεχνικών Υπηρεσιών με στόχο την ταχύτερη και άρτια εξυπηρέτηση των δημοτών.

Ο Δήμος Πάφου ζητεί την κατανόηση του κοινού και απολογείται για την οποιανδήποτε ταλαιπωρία, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE