Κλειστές για το κοινό οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πάφου για μερικές μέρες

Κλειστές για το κοινό οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πάφου για μερικές μέρες

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι τα Γραφεία του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του θα είναι κλειστά για το κοινό από την Τρίτη 31 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 για σκοπούς αναδιοργάνωσης του Τμήματος και διεκπεραίωσης συσσωρευμένου όγκου εργασίας.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά το διάστημα αυτό, οι Τεχνικές Υπηρεσίες δεν θα μπορούν να εξυπηρετούν το κοινό ούτε με φυσική παρουσία ούτε τηλεφωνικώς.

Η διευθέτηση αυτή κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να επιταχυνθεί η αναδιοργάνωση των Τεχνικών Υπηρεσιών με στόχο την ταχύτερη και άρτια εξυπηρέτηση των δημοτών.

Ο Δήμος Πάφου ζητεί την κατανόηση του κοινού και απολογείται για την οποιανδήποτε ταλαιπωρία, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE