ΕΕ: Έκτακτο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων για το Αφγανιστάν στις 31 Αυγούστου

ΕΕ: Έκτακτο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων για το Αφγανιστάν στις 31 Αυγούστου

Έκτακτο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, αφιερωμένο στην κατάσταση στο Αφγανιστάν, συγκάλεσε για την Τρίτη, 31 Αυγούστου η σλοβενική προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση για το Αφγανιστάν, σε επίπεδο μονίμων αντιπροσώπων (Coreper), η οποία θα συνεχιστεί και αύριο.

«Σκοπός είναι να διασφαλιστεί η απάντηση της ΕΕ σε μια πιθανή απειλή μετανάστευσης και ασφάλειας», ανέφερε η ανακοίνωση της σλοβενικής προεδρίας για την έκτακτη συνεδρίαση της Coreper.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE