Ευρεία σύσκεψη στο Υπ. Δικαιοσύνης για σύστημα απενεργοποίησης κινητών στο Τμήμα Φυλακών

Ευρεία σύσκεψη στο Υπ. Δικαιοσύνης για σύστημα απενεργοποίησης κινητών στο Τμήμα Φυλακών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης για το θέμα του συστήματος απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων στο Τμήμα Φυλακών κατά τη διάρκεια της οποίας «κατατέθηκαν απόψεις και εισηγήσεις, για περαιτέρω αναβάθμιση του συστήματος, οι οποίες υιοθετήθηκαν και δόθηκαν οδηγίες από τους αρμόδιους Υπουργούς για υλοποίησή τους».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο Υπουργών και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Στέφη Δράκου, η οποία προήδρευσε της σύσκεψης, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσο , ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Κόκκινος, ο Επίτροπος Επικοινωνιών, Γιώργος Μιχαηλίδης, ο Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου και η Διευθύντρια του Τμήματος Φυλακών, Άννα Αριστολέους.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE