Big Brother: Αυτοί είναι οι 8 πρώτοι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού"

Big Brother: Αυτοί είναι οι 8 πρώτοι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού"

Ο δεύτερος κύκλος του «Big Brother» κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΙ, με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.14 νέοι παίκτες θα ζήσουν την εμπειρία του «Μεγάλου Αδερφού» και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Και ενώ ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για τους διαγωνιζόμενους, το πρωί της Πέμπτης στο «Καλοκαίρι #Νot» μάθαμε τα πρώτα 8 ονόματα. Από αυτά ξεχωρίσουν εκείνα του γνωστού μοντέλου Στηβ Μιλάτου, αλλά και του Παναγιώτη Πέτσα, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM.Στο σπίτι του «Big Brother» θα δούμε επίσης τον 29χρονο Μελέτη Γαβαλά που δουλεύει σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και τον Ισίδωρο Δούνη που είναι αισθητικός και μασέρ και ήταν να γίνει κληρικός.

Στις γυναικείες παρουσίες θα έχουμε την Εύη Τσαγκλή που δηλώνει χομπίστρια, τη Γιώτα Μυλωνά που ασχολείται με την εστίαση, την Ανχελίτα η οποία είναι τραγουδίστρια και τη Σύλια Καραμολέγκου, η οποία δηλώνει tiktoker.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE