Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερες οι δύο γυναίκες για κακόβουλη ζημιά σε βάρος οχήματος 30χρονου

Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερες οι δύο γυναίκες για κακόβουλη ζημιά σε βάρος οχήματος 30χρονου

Στην σύλληψη των δύο γυναικών ηλικίας 27 και 31 ετών εναντίον των οποίων διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, κακόβουλης ζημιάς, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, απειλών και εξύβρισης  προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες μετά την σύλληψη τους κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.
  
Σύμφωνα με την Αστυνομία και τη σχετική καταγγελία, χθες, 24 Αυγούστου 2021, 30χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον παλιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού παρά το χωριό Κούκλια. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 30χρονου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονη φέρεται να τον προσπέρασε επικίνδυνα και αλόγιστα, ενώ προσπάθησε να ανακόψει την πορεία του. Στην συνέχεια το όχημα εγκατέλειψε την σκηνή.

Ακολούθως, στην επιστροφή του ο 30χρονος συνάντησε και πάλι το ίδιο όχημα, το οποίο οδηγούσε η 27χρονη με συνοδηγό μια 31χρονη γυναίκα. Οδηγώντας επικίνδυνα η 27χρονη έστριψε το αυτοκίνητο της αποκόπτοντας το δρόμο και στις δύο λωρίδες. Ακολούθως οι δύο γυναίκες βγήκαν από το όχημα κρατώντας ράβδους σιδήρου κτύπησαν και θρυμμάτισαν το παράθυρο του αυτοκινήτου του 30χρονου.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία προέβη σε γραπτή κατάθεση, ενώ ο παραπονούμενος ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε τηλεφωνικά ύβρεις από τις δύο γυναίκες και απειλές.

Εναντίον των δύο γυναικών εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, και συνελήφθησαν . Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται. 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE